Maakuntahallitus, kokous 17.6.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 115 Malla Rannikko-Laineen jatkopalkkaus vt. edunvalvontajohtajan tehtävään

VSLDno-2023-104

Valmistelija

  • Petra Määttänen, hallintojohtaja, petra.maattanen@varsinais-suomi.fi

Perustelut

Edunvalvontajohtaja Janne Virtanen irtisanoutui tehtävästään 1.11.2023 alkaen. Kehittämispäällikkö Malla Rannikko-Laine siirrettiin maakuntajohtajan päätöksellä vt. edunvalvontajohtajan virkaan ajalle 1.11.2023-31.10.2024. 

 

Edunvalvontajohtaja johtaa edunvalvonnan ja kuntapalvelujen vastuualuetta, jonka tavoitteena on valvoa maakunnan etuja kansallisesti ja kansainvälisesti, toimia kuntien puolesta kuntayhteistyötä edistäen, välittää tietoa maakunnallisesti ja edistää nykyaikaista maakuntaidentiteettiä ja kulttuuria yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa.

 

Maakuntavaltuuston 10.6.2024 valitsema uusi maakuntajohtaja aloittaa virassaan 1.10.2024. Organisaation kokonaisuuden arviointi ja edunvalvontajohtajan viran täyttäminen edellyttävät lisäaikaa. Kehittämispäällikkö Malla Rannikko-Laineen siirtoa vt. edunvalvontajohtajan virkaan tulisi jatkaa virkasuhteen nykyisillä palkka- ja muilla ehdoilla.

Ehdotus

Esittelijä

  • Kari Häkämies, maakuntajohtaja, kari.hakamies@varsinais-suomi.fi

Maakuntahallitus päättää kehittämispäällikkö Malla Rannikko-Laineen siirron jatkamisesta vt. edunvalvontajohtajan virassa.

Päätös

Maakuntajohtaja Kari Häkämies täydensi päätösehdotusta niin, että kehittämispäällikkö Malla Rannikko-Laineen jatkopalkkausta vt. edunvalvontajohtajan virkaan jatketaan 31.1.2025 asti.

Ehdotus hyväksyttiin.

Merkitään tiedoksi, että Malla Rannikko-Laine poistui kokouksesta asian käsittelyn ajaksi.


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusohje

Tähän päätökseen tyytymätön voi  tehdä kuntalain 134 §:n 1 mom. mukaisen kirjallisen oikaisuvaatimuksen. Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen). Kuntayhtymän viranomaisen päätöksestä oikaisuvaatimuksen saa tehdä myös kuntayhtymän jäsenkunta ja sen jäsen.

Oikaisuvaatimusviranomainen

Varsinais-Suomen liiton maakuntahallitus
Linnankatu 52 B
PL 273
20101 Turku
sähköposti: kirjaamo@varsinais-suomi.fi

Oikaisuvaatimusaika

Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.

Oikaisuvaatimus on toimitettava kuntayhtymän kirjaamoon määräajan viimeisenä päivänä ennen kirjaamon aukioloajan päättymistä.

Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä. Käytettäessä tavallista sähköistä tiedoksiantoa katsotaan asianosaisen saaneen tiedon päätöksestä kolmantena päivänä viestin lähettämisestä, jollei muuta näytetä.

Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa.

Tiedoksisaantipäivää ei lueta oikaisuvaatimusaikaan. Jos oikaisuvaatimusajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa oikaisuvaatimuksen tehdä ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen. Tuomioistuinten ja eräiden oikeushallintoviranomaisten suoritteista perittävistä maksuista annetun lain (1455/2015) nojalla muutoksenhakijalta peritään oikeudenkäyntimaksua hallinto-oikeudessa 260 euroa.

Oikaisuvaatimuksen sisältö

Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen ja se on tekijän allekirjoitettava.