Kulttuuritoimikunta, kokous 2.5.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 25 Kevään 2023 kulttuurifoorumi

Perustelut

Kulttuurifoorumin toiminta osana Varsinais-Suomen maakuntastrategian mukaista kumppanuustyötä käynnistyi kunnolla vuonna 2019. Foorumin ydintoimintana pyritään vuosittain järjestämään kaksi avointa kulttuurifoorumitilaisuutta ajankohtaisin teemoin, yksi kevätkaudella ja yksi syyskaudella. Kulttuurifoorumin toiminnan on tarkoitus palvella koko maakunnan kulttuuritoimijoita, huomioiden erityisesti kunnat ja kolmas sektori. Kulttuurifoorumitilaisuuksia on tarkoitus järjestää mahdollisuuksien mukaan eri puolilla maakuntaa.

Kevään 2023 kulttuuri- ja järjestöfoorumi järjestetään Vaikuttamisseminaarin nimellä yhteistyössä maakunnan yhteistyöryhmän järjestöjaoston ja Varsinaista kulttuuria -kehittämistehtävän kanssa.

Vaikuttamisseminaari järjestetään tiistaina 16.5. klo 12.30–16.30 Turun Kaupunginteatterin lämpiössä. Tavoitteena on lisätä ymmärrystä vaikuttamistyöstä, antaa näkökulmia ja työkaluja vaikuttavaan työskentelyyn sekä inspiroida ja kannustaa erityisesti kulttuuri- ja järjestökentän toimijoita aktiiviseen vaikuttamistyöhön.

Ehdotus

Esittelijä

  • Riina Kotilainen, erikoissuunnittelija, riina.kotilainen@varsinais-suomi.fi

Riina Kotilainen esittelee ajankohtaisen valmistelutilanteen kevään 2023 Vaikuttamisseminaarin osalta, ja se merkitään tiedoksi.

Päätös

Merkitään tiedoksi.