Kulttuuritoimikunta, kokous 11.9.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 37 Toimikunnan jäsenten taustayhteisöjen ajankohtaiset kuulumiset

Perustelut

Kuullaan ajankohtaiset kuulumiset toimikunnan jäsenten taustayhteistöiltä.

Ehdotus

Esittelijä

  • Iina Wahlström, kehittämiskoordinaattori, iina.wahlstrom@varsinais-suomi.fi

Merkitään tiedoksi.

Päätös

Mistola Salla, erityisasiantuntija, Taiteen edistämiskeskus: Monitaidefestivaali Manifesti alkamassa keskiviikkona. Usean toimija yhteistyössä luotu Manifesti on käynnissä 13.-23.9.2023. Tanssikummi® mielenterveyspalveluissa ja kotihoidon tukena -hanke etenee. 

Rosenlöf Anna-Mari, erityisasiantuntija, kulttuurihyvinvointi, Turun AMK: Kulttuurihyvinvoinnin asiantuntijatyöryhmän luominen yhdessä VARHA:n kanssa etenee ja on saanut nimen Varhan kulttuurihyvinvoinnin yhdyspintatyöryhmä.  Sidosryhmille on lähetetty nimeämispyyntöjä. Toiminnan on suunniteltu alkavan lokakuussa 2023,​ ja toimikausi päättyisi 2025. 

Iina Wahlström, erikoissuunnittelija (kulttuuri), Varsinaista kulttuuria -hanke, Varsinais-Suomen liitto: Varsinais-​Suomen matkailuelinkeinon tiekarttatyön vuoden 2023 toinen kärkiteematyöpaja järjestetään keskiviikkona 11.10.2023 klo 12.00 alkaen Uudessakaupungissa, Kulttuurikeskus Crusellissa ja kolmas paja keskiviikkona 28.11.2023 klo 12.00 alkaen Turussa, Auriga Business Centerissä. Työpajasarjan toisen osan teemana on ruokamatkailu ja kolmannen kulttuurimatkailu.

Merkitään käyty keskustelu tiedoksi.