§ 2 Osaajia maakuntaan hankkeen työaikaosuuksien muutos

Lataa 

VSLDno-2023-156

Päätöspäivämäärä

13.4.2024

Päätöksen tekijä

Maakuntajohtaja

Päätöksen peruste

Mkj 31.3.2023 § 10

Kuvaus

Turun ammattikorkeakoulu on hakenut muutosta Osaajia maakuntaan -hankkeen työaikaosuuksiin.

Hakija on esittänyt korkeakoulukoordinaattorin (asiantuntija) tehtävien jakamista kahdelle asiantuntijalle hankehakemuksessa olleen yhden koordinaattorin sijaan. Tehtävän sisältö tai tavoitteet eivät muutu, mutta tekijöitä on tarvittu kaksi. Perusteluina muutokselle on, että toinen tehtävistä sijoittuu Loimaalle ja toinen Uuteenkaupunkiin. Korkeakoulukoordinaattorin tehtävä on toimia alueiden yritysten rajapinnassa linkkinä yritysten ja Turun AMK:n välillä yhteistyön ja palvelujen lisäämiseksi. Yhden henkilön osa-aikainen työpanos ei millään riitä kattamaan molempien seutukaupunkien ja alueen yritysten tarpeita.

Lisäksi on haettu muutoksia työtekijöiden prosentuaalisiin työaikoihin.

Päätös

Päätän, että hankkeen Osaajia maakuntaan (2023–156) korkeakoulukoordinaattorin tehtävät jaetaan kahdelle asiantuntijalle ja prosentuaalisia työaikoja täsmennetään seuraavasti:

- Ura- ja rekrytointipalveluille hankehakemuksessa suunniteltu työaikaprosentti laskee kolmestakymmenestä prosentista (30 %) viiteentoista prosenttiin (15 %).

- Korkeakoulukoordinaattorin (asiantuntija) työaikaprosentti puolestaan nousee alkuperäisen hakemuksen kahdestakymmenestäviidestä prosentista (25 %) kahteenkymmeneenseitsemään ja puoleen prosenttiin (27,5 %). Tätä työtä tekee kaksi henkilöä, jolloin kokonaisprosentit ovat viisikymmentäviisi prosenttia (55 %).

- Projektipäällikön työaikaprosentti puolestaan palautetaan alkuperäisen hakemuksen mukaiseen kolmeenkymmeneen prosenttiin (30 %).

Muilta osin aikaisemmin tehty päätös jää voimaan.

Allekirjoitus

Kari Häkämies, maakuntajohtaja

Organisaatiotieto

Varsinais-Suomen liitto